WelkomMet meer dan 100 jaar ervaring in de metaalbranche weet Van der Ziel Constructie en Plaatwerk als geen ander waar de markt om vraagt. De dienstverlening als toeleverancier kenmerkt zich dan ook door grote flexibiliteit en leveringsbetrouwbaarheid. Innovatie staat na al die jaren nog steeds hoog in het vaandel. Dat bewijst het moderne machinepark en Van der Ziel Milieutechniek. Bij Milieutechniek kunt u onder meer terecht voor gecertificeerde brandstofopslagtanks.

Tevens beschikt Van der Ziel Constructie en Plaatwerk over een eigen buitendienst die de constructies ter plaatse monteert.

Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.  

Vacature Minimaliseren

Komt u binnenkort ons team versterken? 

Klik hier voor de actuele vacatures

spacer
Grote diversiteit Minimaliseren

Van der Ziel Constructie en Plaatwerk kenmerkt zich door haar grote diversiteit die ontstaan is vanwege de grote vraag van haar brede klantenkring. Producten kunnen geleverd worden in diverse vormen en afmetingen. 

spacer
Spoedklus Minimaliseren

Ook voor een spoedklus bent u aan het juiste adres bij Van der Ziel Constructie en Plaatwerk. Van der Ziel Constructie en Plaatwerk heeft namelijk een grote voorraad aan materialen.

spacer
Metaalunievoorwaarden Minimaliseren

Klik hier om de metaalunievoorwaarden te downloaden.

spacer
Portfolio Minimaliseren
Bent u altijd al nieuwsgierig geweest naar de opgeleverde producten van Van der Ziel Constructie en Plaatwerk? Neemt u dan gauw een kijkje in het portfolio. Klik hier om naar het portfolio te gaan.
spacer
dummy