Ben je op zoek naar een baan waarbij elke werkdag gelijk is, dan moet je zeker niet bij ons zijn! Maar ben je op zoek naar een uitdagende, gevarieerde baan, dan hebben wij jou zeker iets te bieden. Van der Ziel Metaaltechniek is namelijk op zoek naar een:

Constructiebankwerker / Lasser

Fulltime

Als constructiebankwerker / lasser zijn je werkzaamheden divers en is geen dag gelijk. Je stelt staalconstructies samen, maakt recyclingsmachines of voert zelfs revisies van staal, RVS of aluminium hieraan uit. Dit doe je volgens tekening met aangeleverde specificaties of zelfs aan de hand van schetsen. Hierbij wordt een groot beroep gedaan op je vakmanschap, creativiteit en kennis. Kortom je bent een echte vakman of wilt dit graag bij ons worden.

Een Constructiebankwerker/Lasser bij Van der Ziel:

  • heeft bij voorkeur MBO niveau 3 of 4 technische richting en heeft ervaring met het samenstellen van plaatwerk en/of constructies, of wil zich hierin graag verder ontwikkelen;
  • is secuur, kwaliteitsbewust en in staat om zelf technische oplossingen te vinden;
  • heeft kennis van basisveiligheid;
  • is flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit), kan goed in een team werken en wil indien noodzakelijk ook mee de bouw op;
  • is oplossingsgericht en gaat geen uitdaging uit de weg;
  • is in het bezit van meerdere lascertificaten (MIG, MAG of TIG) of wil hiervoor graag gecertificeerd worden.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden van de cao voor de klein-metaal zijn van toepassing en er wordt uiteraard een marktconform salaris geboden op basis van leeftijd en ervaring.

Over ons

Van der Ziel Metaaltechniek is sinds 2018 toegevoegd aan de groep van bedrijven van de familie Van Werven (Van Werven Infra & Recycling uit Oldebroek). Wij zijn een moderne en innovatieve onderneming. Gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en assembleren van staalconstructie, machinebouw, (mobiele) brandstoftanks en bijbehorende accessoires binnen het vakgebied van de milieutechniek.

Ben jij de (aankomende) Constructiebankwerker / Lasser met passie voor zijn vak?

Heb je vragen of belangstelling, neem dan contact met op met Dinand van Laar via 06-10000856 of mail naar info@vdziel.nl dan nemen wij contact met je op. Een kop koffie kan nooit kwaad!

Meer weten over Van der Ziel? Kijk op onze LinkedIn profiel.