Voor onze vestiging in Biddinghuizen zoeken wij voor ons constructie- en plaatwerkbedrijf een fulltime

Directeur

Als directeur word jij eindverantwoordelijke voor verkoop, werkvoorbereiding (calculatie, tekenen, planning en inkoop) en de productie. Je bent in de voorbereiding van de projecten de verbindende factor die, samen met je team, het gehele productieproces in de fabriek plant, bespreekt en begeleidt van offerte tot levering. Je signaleert obstakels en doet verbetervoorstellen en  je bent verantwoordelijk voor een succesvol eindresultaat. Natuurlijk ligt voor jou de prioriteit op de uitvoering en continue verbetering van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, efficiency en doorlooptijd. Je stimuleert en coacht alle medewerkers in dit proces, jij bent namelijk een proactieve leider.

Wat is je uitdaging als directeur?

  • In deze functie ben je resultaat verantwoordelijk voor de onderneming.
  • Je creëert een plezierige omgeving waarin alle disciplines optimaal kunnen presteren èn op elkaar afgestemd zijn.
  • Je geeft leiding aan het bedrijfsbureau en productie.
  • Je overziet de dagelijkse gang van zaken en stuurt bij waar nodig.
  • Je kent de behoefte van de klant en weet in samenwerking met de calculator door innovatie het productportfolio verder uit te breiden.

Wat wordt je geboden?

Wij bieden je een brede allround functie met aansprekende uitdagingen. Je gaat werken met een deskundig team en hebt regelmatig contact met de aandeelhouders. Dit geeft je de mogelijkheid te kunnen sparren en samenwerken. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de cao voor de Kleinmetaal.

Wat breng je mee als directeur?

  • Je hebt minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring waarbij je leiding hebt gegeven aan tenminste 10 mensen. Bij voorkeur in een productieomgeving in de metaalindustrie.
  • Je hebt een sterke ondernemersmentaliteit en je bent in staat om een prettige werkomgeving te creëren voor al je collega’s.
  • Problemen los je op door effectief leiding te geven aan je medewerkers en je ‘duikt zelf ook de diepte in’ indien de situatie hierom vraagt. Je bent in staat om onder tijdsdruk te werken en de juiste beslissingen te nemen.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden van de cao metaal en techniek zijn van toepassing en er wordt uiteraard een marktconform salaris geboden op basis van leeftijd en ervaring.

Over ons

In onze fabriek in Biddinghuizen vervaardigen wij klantspecifiek constructie- en plaatwerk voor o.a. de woning- en kantoorbouw en industrie, waaronder machines voor recycling. Dankzij onze jarenlange ervaring, flexibiliteit en diversiteit bieden wij maatoplossingen voor elke situatie. Wij zijn een moderne en innovatieve onderneming die zich mede heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en assembleren van onder andere brandstoftanks en bijbehorende accessoires binnen het vakgebied van de milieutechniek.


Met inspirerende en innovatieve oplossingen maken we verschil in de toekomst, met een hart voor mens en milieu. Onze kracht ligt in het vermogen ons aan te passen aan een veranderende wereld, zonder de oorspronkelijke bedoeling uit het oog te verliezen.

Ben jij de ervaren leider met de ambitie voor deze nieuwe functie bij ons?


Mail naar HRM@vdziel.nl om je interesse kenbaar te maken. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Gert Wiggelinkhuijsen, 0321- 33 54 10.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.